Informatie voor bedrijven

werknemers van de toekomst

Het is belangrijk om techniek een plek te geven in het onderwijs. Dit kan vooral door leerlingen kennis te laten maken met techniek in de praktijk. Juist het beleven in de praktijk maakt techniek en technologie extra interessant.

open jouw bedrijfsdeuren

Daar kun je als bedrijf aan meewerken door de deuren open te stellen voor misschien wel jullie werknemers van de toekomst.

Tijdens het bedrijfsbezoek maken basisschool leerlingen groepen 7 en 8 kennis met techniek en technologie door onder andere een rondleiding door jouw bedrijf. En hoe leuk zou het zijn als ze zelf aan de slag kunnen met een praktische door jullie bedachte opdracht. Uiteraard helpen wij hierbij graag!

Voorafgaand aan dit bedrijfsbezoek gaan de leerlingen in de klas al kennismaken met jouw bedrijf door het verzorgen van een gastles. Heb je hierbij hulp nodig? Wij denken graag met je mee.

interesse om Ook deel te nemen?

Fantastisch, wij zien de aanmelding graag tegemoet!

Dat kan door het invullen van het contactformulier op deze pagina. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.

Let op:
De deadline voor aanmelden is inmiddels verstreken. Heb je interesse om ook jouw deuren te openen, laat het ons dan weten. Wij kijken graag wat er nog mogelijk is.

meld je bedrijf nu aan

  Bedrijfsnaam

  Contactpersoon

  Functie

  Adres

  Postcode en plaats

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Wij zijn beslist verhinderd op deze dagen / dagdeel

  Maximaal aantal leerlingen

  Eventuele opmerkingen

  Logo uploaden (max grootte 1 MB)

  Ja, ons bedrijf opent haar deuren tijdens de Week van de Technologie van 8 t/m 12 april 2024. De leerlingen zijn welkom op de volgende dagdelen:

  Beschikbare dagdelen basisonderwijs

  Verzorgen gastles in de klas, inhoudelijk hulp hierbij nodig?

  Deelnemende bedrijven

  Polder Staalproducties
  MCM